Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

T'ND FRIENDS

WORD EEN T'ND FRIEND

  • Spaar punten als shoptegoed bij iedere online aankoop
  • Shoptegoed is alleen online geldig
  • Ontvang als eerste exclusieve promoties en speciale aanbiedingen

 

HEB JE EEN VRAAG?

ALS JE VRAGEN HEBT OF HULP NODIG HEBT MET JOUW ACCOUNT, DAN HELPEN WIJ JE GRAAG VERDER.

WE ZIJN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG BEREIKBAAR VAN 09.00 TOT 17.00

PER MAIL SUPPORT@TUMBLENDRY.COM

OF PER TELEFOON +31 020 242 06 80 (MA-VRIJ VAN 10:00-12:00).

Account

Wanneer je een account aanmaakt, word je lid van ons T'ND Friends customer club en spaar je punten over iedere online aankoop die je doet. Je spaart 5% van je aankoopbedrag. Een spaarpunt is € 0,01 waard en kun je besteden als shoptegoed. Bij 500 gespaarde Friend Coins heb je een shoptegoed van € 5,- opgebouwd en kun je jouw gespaarde punten na 21 dagen inwisselen. Het is niet mogelijk om het shoptegoed in te wisselen bij een bedrag onder de € 5,-.

Bij het afrekenen kun je er voor kiezen om, indien je beschikt over voldoende punten, het shoptegoed te gebruiken. Jouw shoptegoed is alleen online geldig. Je spaart punten bij iedere aankoop, ook in de sale, maar je kunt jouw punten niet inwisselen op promotionele items of items uit de sale.

 

Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar support@tumblendry.com

FAQ 

Wat moet ik weten voordat ik me aanmeld om T’ND Friend te worden?

T’ND Friends is een volledig digitaal spaarprogramma waarbij je punten spaart met al je online aankopen op tumblendry.com. Je kunt alleen punten sparen als je een account hebt aangemaakt. Dit spaarprogramma is volledig gratis, maar je moet minstens 18 jaar oud zijn om member te worden.

 

Hoe kan ik punten sparen?

Je moet allereerst een account aanmaken. Je spaart punten door een online aankoop te doen op tumblendry.com. Je spaart zowel over aankopen op nieuwe collectie als op sale. Je punten worden weergegeven op je T’ND Friend account en worden binnen 4 weken bijgewerkt wanneer je een aankoop doet.

 

Waar kan ik mijn punten vinden?

Je vindt informatie over je gespaarde punten terug in je account wanneer je bent ingelogd op tumblendry.com.

 

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Jouw punten zijn geldig tot 12 maanden na de laatste bestelling. De punten die voor een aankoop zijn gebruikt, komen na activering te vervallen, ook bij retourneringen.

 

Hoeveel is een punt waard?

Een punt is 0,01 euro waard. Oftewel: 100 punten is 1 euro.

 

Ontvang ik punten over al mijn aankopen?

Ja, je ontvangt spaarpunten over al je online aankopen op tumblendry.com. Je spaart 5% van je aankoopbedrag. Items in de sale kunnen worden uitgesloten van het spaarprogramma.

Let op: om punten te verdienen dien je ingelogd te zijn wanneer je de bestelling plaatst. 

 

Kan ik mijn punten altijd inleveren voor korting?

Nee, dat kan niet. Je moet minimaal 500 actieve spaarpunten hebben gespaard om korting over je totaalbedrag te kunnen krijgen. Daarnaast mogen de gespaarde punten worden ingezet bij aanschaf van artikelen uit de nieuwe collectie, maar kan dat niet altijd bij de aankoop van sale artikelen. Per bestelling kan je maximaal €250 euro aan punten inwisselen.

 

Hoe log ik in op mijn account?

Klik op het personen icoontje rechtsboven (naast de zoekbalk) op tumblendry.com. Log vervolgens in met je e-mailadres en wachtwoord.

 

Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Je kunt je membership opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via email support@tumblendry.com of bel ons op: +31(0)20 2420680 (tussen 10.00 - 12.00 uur op werkdagen).