Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

Retourneren

Hoe kan ik mijn pakket retourneren?

1. REGISTREER JE RETOUR

2. PAK JE RETOUR ZORGVULDIG IN

3. GEEF JE RETOUR AF

4. WE BETALEN JE GELD TERUG*

1.REGISTREER JE RETOUR

Ga naar: www.tumblendry.com/return en registreer de items die je retour stuurt. 

 

2. PAK JE RETOUR ZORGVULDIG IN

Verpak de artikelen in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), samen met het originele retourformulier. Deze hebben wij nodig om de retour te kunnen verwerken. Plak het bijgeleverde retourlabel op de verpakking. 

 

3. GEEF JE RETOUR AF

Geef je pakket af bij een DHL drop-off punt bij jou in de buurt: vind DHL service point

Belangrijk: bewaar het verzendbewijs.

 

4. WE BETALEN JE GELD TERUG

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. We betalen het bedrag terug met de door jou gekozen betaalmethode. 

 

Als je jouw volledige bestelling retourneert, krijg je ook de eventuele verzendkosten weer terug. Dit zijn de verzendkosten van de 'heenweg' van het pakket. Let op: de retourkosten worden dus wel in rekening gebracht.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik meerdere bestellingen in één keer retourneren?

Je kunt meerdere bestellingen in één keer naar ons retourneren. Hiervoor moet je een geschikte en stevig genoege verpakking gebruiken waar alle artikelen onbeschadigd inpassen en heel bij ons aankomen. Verder geef je in ons retourportaal één bestelling aan als retour. Voeg de retourformulieren van iedere bestelling toe aan de doos zodat het duidelijk is om welke ordernummers het gaat.

 

Mijn ontvangen artikel is beschadigd, wat nu?

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via support@tumblendry.com. We vinden dit uiteraard heel vervelend en zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen. Voeg foto’s van het beschadigd artikel en eventueel foto's van de verzenddoos, toe aan je mail zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Wanneer je op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, worden jouw producten op dezelfde dag verzonden. Ons bestel- en leveringsproces is zeer nauw op elkaar afgestemd. We zijn erg trots op onze service, maar dit betekent ook dat ons systeem een annulering of aanpassing van een bestelling niet toestaat. Jouw bestelling is op dat moment dus bindend, maar nooit definitief. Je bent namelijk altijd vrij om je aankoop te retourneren, binnen een periode van 30 dagen na ontvangst van het pakket.

 

Kan ik een artikel ruilen voor een andere maat?

Het is niet mogelijk om een besteld artikel te ruilen voor een andere maat.

 

Worden er kosten in rekening gebracht voor een retourzending?

Voor het retour sturen van één of meerdere items middels een retourlabel, rekenen wij een bijdrage van €3,99 voor retourzendingen binnen Nederland. Voor retourzendingen buiten Nederland worden de volledige retourkosten in rekening gebracht. Ga naar: www.tumblendry.com/return en registreer de items die je retour stuurt.