Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

Reviewbeleid

Bij Tumble ‘N Dry vinden we het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt bij de aankoop van onze producten. Eerlijke reviews en ervaringen van andere klanten helpen daarbij, zowel positief als negatief. Bij Tumble ‘N Dry staan eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Daarom worden alle reviews geplaatst, tenzij deze niet voldoen aan onze richtlijnen. Over de richtlijnen lees je hieronder meer informatie.

 • Richtlijnen voor reviews
 • Verzamelen van reviews
 • Aanvullende informatie

HEB JE EEN VRAAG?

ALS JE VRAGEN HEBT OF HULP NODIG HEBT MET JOUW ACCOUNT, DAN HELPEN WIJ JE GRAAG VERDER.

WE ZIJN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG BEREIKBAAR VAN 09.00 TOT 17.00

PER MAIL SUPPORT@TUMBLENDRY.COM

OF PER TELEFOON +31 020 242 06 80 (MA-VRIJ VAN 10:00-12:00).

Tumble ‘N Dry hecht veel waarde aan het tonen van echte, eerlijke reviews. Om die reden worden de reviews zowel geautomatiseerd als handmatig op authenticiteit beoordeeld. Hiervoor maakt Tumble ‘N Dry gebruik van reviewplatform kiyoh (Ekomi). Dit is een externe partij die reviews automatisch beoordeelt met behulp van geavanceerde technologie voor fraudedetectie en algoritmen.

 

Meer informatie over hoe Kiyoh omgaat met data vind je op onderstaande pagina's:

https://kiyoh.com/gebruikersvoorwaarden-klantbeoordelingssysteem/

https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

 

Onze richtlijnen

De volgende zaken worden niet toegestaan omtrent het plaatsen van reviews:

 • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met de productervaring. Een review moet inhoudelijk over het product gaan;
 • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, verbasteringen of andere uitdrukkingen die als kwetsend kunnen worden ervaren);
 • Contactgegevens (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: adressen, telefoonnummers en url's);
 • Het noemen van de huidige prijs van het product of informatie over eventuele kortingen, acties, campagnes en prijsverschillen (termen als ‘voordelig’, ‘goed geprijsd’ of ‘relatief duur’ zijn wel toegestaan);
 • Reviews in een andere taal dan het Nederlands of Engels
 • Reviews bestaande uit minder dan 10 woorden.

 

Tumble ‘N Dry keurt geen reviews af op basis van de productscore die gegeven wordt in de review. Wij keuren een review alleen af als deze niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden. Dit kan zijn omdat de review ongepaste taal, privacygevoelige informatie of informatie over de huidige prijs bevat. Spelfouten, slechts één zin als omschrijving of een negatieve mening over een product zijn geen redenen waarom Tumble ‘N Dry een review niet goedkeurt.

Hoe verzamelen wij reviews?

Wij juichen het toe dat klanten reviews schrijven over de producten die we verkopen. Vanuit Tumble ‘N Dry wordt dit dan ook gestimuleerd. Daar zijn we graag transparant over. Iedere klant krijgt na aankoop van een product een reviewmail. Hierin vragen we de klant om dit product te beoordelen.

 

Berekening reviewscore

De gemiddelde score van een product wordt berekend op basis van alle reviews die zijn gegeven. De berekening is als volgt: totale reviewsscore / aantal reviews = de gemiddelde reviewscore.

 

Plaatsing van reviews

 • Alle reviews worden automatisch op Tumble ‘N Dry geplaatst vanuit de software van kiyoh (Ekomi).
 • De datum die bij de review getoond wordt, is de datum waarop de review geschreven is.

 

Gebruik van reviews

In onze nieuwsbrieven en op pagina’s op Tumblendry.com kunnen reviews uitgelicht worden. Bij het plaatsen van een review ga je ermee akkoord dat Tumble ‘N Dry jouw review hiervoor kan gebruiken.

 

Privacy

Verwijderde reviews (en bijbehorende klantgegevens) worden nooit opgeslagen of anderszins door Tumble ‘N Dry bewaard.

Tumble ‘N Dry kan deze voorwaarden op elk moment aanpassen. In dat geval plaatsen we zo snel mogelijk een nieuwe versie op onze website met vermelding van de datum waarop deze nieuwste versie online staat.