Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

Garantie of klachten

Defect bij ontvangst

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en zijn van hoge kwaliteit. Het is echter mogelijk dat er een fabricagefout in onze producten zit. Wanneer een product defecten of fabricagefouten vertoont bij ontvangst, kun je de goederen op onze kosten terugsturen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder. 

 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

HEB JE EEN VRAAG?

ALS JE VRAGEN HEBT OF HULP NODIG HEBT MET JOUW ACCOUNT, DAN HELPEN WIJ JE GRAAG VERDER.

WE ZIJN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG BEREIKBAAR VAN 09.00 TOT 17.00

PER MAIL SUPPORT@TUMBLENDRY.COM

OF PER TELEFOON +31 020 242 06 80 (MA-VRIJ VAN 10:00-12:00).

Kosten

Producten die bij ontvangst defect zijn, kunnen gratis geretourneerd worden.

 

Suggesties en klachten

Heb je suggesties of ideeën over hoe we je beter van dienst kunnen zijn, laat het ons dat weten via het mail!

Je kunt op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur contact opnemen met onze klantenservice via mail support@tumblendry.com of per telefoon +31 (0)20 2420680  elke werkdag tussen 10:00-12:00 uur. 

Tumble 'N Dry is voortdurend bezig met het verbeteren van de dienstverlening en waardeert daarom jouw feedback.

 

Klachten

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en wij streven dan ook naar tevreden klanten in elk opzicht. Mocht je echter een negatieve ervaring hebben met ons merk of onze service, laat het ons weten.

Geef ons alsjeblieft feedback door te bellen op werkdagen tussen 10:00-12:00 uur naar onze klantenservice op het telefoonnumer: +31 (0)20 2420680. Of mail naar: support@tumblendry.com. Wij zullen de klacht, binnen 14 dagen na ontvangst, inhoudelijk behandelen en je beantwoorden.

 

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Meer informatie vind je op https://tumblendry.com/herroepingsrecht