Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

Duurzaamheid

Bij Tumble 'N Dry besteden we veel aandacht aan het verduurzamen van onze productieketen en onze bedrijfsvoering. Daarbij staan het milieu, dierenwelzijn en veilige arbeidsomstandigheden hoog op onze agenda.

 

Hieronder lees je beknopt wat we al gerealiseerd hebben en wat onze plannen zijn voor de toekomst.

HEB JE EEN VRAAG?

ALS JE VRAGEN HEBT OF HULP NODIG HEBT MET JOUW ACCOUNT, DAN HELPEN WIJ JE GRAAG VERDER.

WE ZIJN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG BEREIKBAAR VAN 09.00 TOT 17.00

PER MAIL SUPPORT@TUMBLENDRY.COM

OF PER TELEFOON +31 020 242 06 80 (MA-VRIJ VAN 10:00-12:00).

PRODUCTIE

Wij werken samen met producenten die arbeidsrechten en een goede werkomgeving belangrijk vinden en die een aantal belangrijke voorschriften hanteren. Zo dient elke medewerker te worden behandeld met waardigheid en respect. Tevens vinden wij het belangrijk dat er sprake is van een veilige en ethische werkomgeving in de fabrieken waarmee wij werken. Zo zijn alle leveranciers waarmee wij werken verplicht om onze Code Of Conduct te tekenen voordat we een samenwerking aangaan. Hierin staan onder andere afspraken over de veilige arbeidsomstandigheden. Daarnaast vragen wij onze leveranciers ook om de REACH en CVHC verklaringen te tekenen, waarmee zij verklaren niet te werken met schadelijke stoffen.

 

MATERIALEN

Tumble ’N Dry is aangesloten bij Stichting UPV Textiel. Hiermee kunnen we aan onze verplichtingen voldoen voor inzameling, hergebruik en recycling van textiel. Ons doel is om ieder jaar een hoger percentage van de collectie uit organisch katoen te laten maken. Wij proberen ieder seizoen, bij het ontwerpen van onze collectie nog meer duurzamere materialen te gebruiken, zoals gerecyclede en biologische materialen. Uiteindelijk streven we naar een 100% duurzamere collectie.

 

VERPAKKING

Bij Tumble ’N Dry zijn we ook bezig met het verduurzamen van ons verpakkingsmateriaal. Zo heeft onze kleinste maat verzendzak onlangs een nieuw ontwerp gekregen en is deze nu voor 80% gemaakt van hergebruikt plastic. De grootste maten verzendzakken worden gemaakt van 100% recyclebaar papier (FSC-gecertificeerd). De komende tijd werken we hard door aan het verder verduurzamen van ons verpakkingsmateriaal.