Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

PUT YOUR JACKET ON

De Nederlandse zomers garanderen helaas niet altijd zonnige dagen met 30 graden. De zon komt af en toe al even kijken, maar heeft zich nog niet vaak laten zien. Bij ons vind je voor ieder seizoen een passende jas. Of je nou op zoek bent naar een hippe teddy jas, gave parka, handige regenjas, een tussenjas of juist een stoere (en veilige) reflecterende jas, bij Tumble 'N Dry slaag je voor jongens en meisjes van iedere leeftijd. Om toch dat zomerse gevoel te krijgen, zetten wij onze vrolijke zomer- en tussenjassen even in het zonnetje.  

 

BASEBALL VIBES ’N SPORTY STRIPES  

Onze collectie zomerjassen voor jongens is speciaal ontwikkeld voor alle stoere, sportieve jongens onder ons die lekker actief bezig zijn. Je vindt in deze collectie stoere bomber jackets, sportief gestreepte jassen met capuchon en jacks met allover prints of color blocking. Alle jassen zijn voorzien van een handige rits- of drukknoopsluiting, winddicht en waterafstotend. Wist je trouwens dat het grootste gedeelte van onze zomerjassen, ongeveer 70%, deels gemaakt is van gerecycled polyester? Wanneer je bij ons een jas koopt, maak je dus ook nog eens een duurzamere en verantwoorde keuze. 

 

BLOSSOMING BOMBSHELL 

De meiden kunnen dit voorjaar shinen op de straten en in de speeltuin in een selectie aan vrolijk gekleurde bloemen-/bloesemprints die terug te vinden is op verschillende girly zomerjassen. Voor de stoere meiden onder ons is er ook een oudroze bomber jacket met sportieve strepen en een jack met panterprint aan de collectie toegevoegd. Ook de zomerjassen voor de meiden zijn deels gemaakt van gerecycled polyester, winddicht en waterafstotend. Perfect voor de (af en toe) koude en natte lente-/zomerdagen dus.  

 

DUURZAMERE KEUZES MAKEN? 

Zoals gezegd wordt meer dan de helft van onze jassen (deels) gemaakt van gerecycled polyester. Ongeveer 70% van de huidige collectie is gemaakt van dit materiaal. Daarnaast zijn onze jassen voor jongens en meiden voorzien van een duurzamere padding zoals DuPont™-Sorona® of gerecycled polyester padding (Global Recycle Standard (GRS)) (60%). De vezels waar deze padding van gemaakt is, zijn afkomstig van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. De productie van deze vezels verbruikt weinig energie en geeft minder broeikasgassen af dan bij de productie van soortgelijke vezels het geval is. De DuPont™-Sorona®--vezels zijn bijzonder licht en ademend. Ze zijn gemakkelijk te wassen en drogen zeer snel.