Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

LET'S DIVE INTO THE OCEAN

Ontdek nu de nieuwste zwembroeken, zwemshorts, bikini's, badpakken en UV-beschermende shirtjes. In effen kleurtjes, dip dyed of met een kleurrijke print. Allemaal gemaakt van 100% gerecycled polyester, dus ook nog eens een duurzamere keuze. Iedereen kan shinen op het strand of bij het zwembad. Let's take a swim! 

 

Beach bandits

Voor de jongens hebben we dit jaar een divers aanbod aan kleuren en verschillende prints verwerkt in onze zwemkleding. De kleuren die gebruikt zijn, zijn: donkerblauw, felblauw en olijfgroen met accenten van koraal, geel en roze. De prints die je terugziet op de zwemkleding voor jongens zijn: surfers, palmbomen en bladeren. Als variatie hebben we colorblocking en dip dye kleurtechnieken doorgevoerd in de zwemshorts.

 

Tan lines and palmtrees

De meiden kunnen deze zomer kiezen uit een ruim aanbod van badpakken, bikini’s en UV-kleding. De kleuren die we gebruikt hebben voor de meiden zwemcollectie zijn: roze, bruin en geel. De prints uit de lente- zomercollectie voor meiden is tevens door vertaald in de zwemkleding. Zo vind je de vrolijke fruitprint, de welbekende panterprint en de exotische palmbomenprint.

 

Sunny side up!

We kennen allemaal de struggle als het gaat om regelmatig insmeren van de kinderen ter bescherming van de invloeden van de zon. Alles plakt en kinderen kunnen vaak niet wachten om alvast het water in te gaan. Gelukkig is daar een oplossing voor: UV-beschermende kleding. Ook deze zomer hebben we voor zowel de jongens als de meiden UV-shirtjes die de kids goed beschermen tegen de zon. Het grootste voordeel van deze kleding, is dat kinderen minder vaak ingesmeerd hoeven te worden, omdat deze shirtjes net zo goed beschermen tegen de felle zon. Bovendien is onze UV-kleding sneldrogend en ook nog eens super comfy! Voor de allerkleinsten hebben we UV-zwempakjes. Ontdek de verschillende kleuren en printjes op onze UV-kleding en kies je favorieten.

 

Let’s go to the beach!