Je winkelmandje
0 producten
Totaal: 0,00 EUR
Ga naar checkout

GET READY FOR SPRING/SUMMER!

Dit seizoen neemt Tumble ’N Dry je mee naar de zonnige kust van onder andere Capri en California. Vintage vibes, surfen over de golven of de hele dag pasta en pizza eten. Deze zomer kan het allemaal! De collectie bestaat uit drie thema’s voor jongens en meiden en is geproduceerd met oog op trend, kwaliteit en duurzaamheid. Are you ready to explore?

 

TO THE COAST OF CAPRI

Deze zomer gaat Tumble ’N Dry naar de zonnige kust van het mooie, Italiaanse Capri. Denk voor de jongens qua kleur aan verschillende blauwtinten met een hint van felgeel. Je vindt in dit thema onder andere mooie indigo washed sweaters en shorts, T-shirts met geprinte graphics of geborduurde/getufte emblemen. Een nieuw item is het denim overshirt, verkrijgbaar in twee kleuren. Voor meiden vind je in dit thema verschillende sweaters en T-shirts in peachy, roze tinten met een hint van lila. Ook komen Italiaanse invloeden terug in quotes en emblemen op alle items. Dit thema kenmerkt zich door het gebruik van verschillende cartoons, graphics en vintage prints. Ook streepjes en panterprint worden deze collectie weer in een nieuw jasje gestoken.

 

CALIFORNIA SKATING

Vervolgens neemt Tumble ’N Dry je mee naar de andere kant van de wereld: California. Denk aan skaten over de boulevard of chillen aan het strand. Voor jongens vind je in dit thema een aqua blauwe kleur, afgewisseld met een koraal oranje tint. De graphics op de T-shirts en sweaters zijn geïnspireerd op de iconische smiley en verschillende Californische invloeden. Een opvallend motief is de checkerboard print, die in deze collectie op verschillende manieren terugkomt. Zowel geprint als in een badstof uitvoering. Voor meiden vind je in dit thema weer verschillende tinten roze, afgewisseld met een meloen kleur en lavendel accent. Dit thema geeft ons die vintage 70’s floral vibe. Andere eyecatchers zijn de all over ijsjesprint en een stoere denim salopette.

 

SURFING THE WAVES

Voor het laatste thema, de hoogzomer collectie van Tumble ’N Dry, blijven we in California. Dit thema staat volledig in het teken van de zee en de golven. Surfen, zwemmen en duiken… alles is mogelijk! Voor jongens vind je in dit thema een mooie felblauwe kleur, afgewisseld met washed out roze tinten. Zwembroeken met de welbekende palmbomenprint, maar ook een stoere vintage print zijn twee eyecatchers in dit thema. Nieuwkomers voor de meiden zijn tops met een nieuwe vorm: een elastische tailleband, schuin afgeknipte mouwen en een sportieve boord bij de nek. De slup cotton T-shirts met structuur zijn er dit voorjaar voor zowel jongens als meiden. Een paar eyecatchers in dit thema voor de meiden zijn de roze jumpsuit in diezelfde slup cotton kwaliteit en een denim jurk met straps.

 

THE FINISHING TOUCH

Om je look helemaal af te stijlen komt Tumble ’N Dry dit seizoen met een nieuwe set aan accessoires. Denk hierbij aan verschillende corduroy petjes, afgestemd op de verschillende thema’s van de lente- zomercollectie. Daarnaast zijn er ook nieuwe sokken verkrijgbaar. Sportieve witte sokken met strepen, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (setjes van twee). En zien we een Tumble classic terug, comfortabele boxershorts voor jongens.