Beste Tumble klant,

Het is een onzekere tijd, net als onze medewerkers, zullen velen van jullie moeten thuisblijven / thuiswerken en daarbij moet er natuurlijk óók nog voor kinderen gezorgd worden. In een tijd waar onze vertrouwde situatie in een sneltrein vaart verandert, wordt er een beroep gedaan op onze creativiteit om om te gaan met de nieuwe realiteit. Zo hebben wij besloten om onze brandstores uit voorzorg te sluiten om verdere spreiding van het virus tegen te gaan. Uiteraard is onze website up and running en leveren we de bestellingen zoals jullie gewend zijn. Tevens zijn wij (thuis) aan het inventariseren hoe wij onze kleding het beste aan kunnen bieden.

Maar in tijden van crisis onstaan er ook mooie dingen, initiatieven waar wij energie van krijgen. De snelle ontwikkeling in het thuisonderwijs en het applaus voor de mensen in de zorg zijn hier mooie voorbeelden van. Deze situatie lijkt ons als samenleving dichter bij elkaar te brengen en hopelijk laat het ons ook SAMEN er sterker uitkomen.

Mocht je ergens vragen over hebben, onze klantenservice staat nog steeds telefonisch, per mail en via social media voor je klaar. Wees er ook gerust op dat de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten de allerhoogste prioriteit is. We zullen je op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen en hopen je met het aanbieden van onze nieuwe collecties ook wat vrolijkheid te brengen.

Pas goed op elkaar én op jezelf!

Warme groeten,

Team Tumble 'N Dry