THREE FOR ME

Scoor nu een T'ND jas en krijg een sjaal en muts cadeau!

Yes, dit zijn onze 6 special edition winterjassen! Maak kennis met Stuart, Joortje, Karina & Vendi. Bij aankoop van een special edition jas krijg je nu een sjaal en muts ter waarde van € 44,98* cadeau.

Hoe fijn is dat? Onze combi deal geldt zolang de voorraad strekt, kies dus snel jouw favoriete special edition!  

* prijs gebaseerd op Mid jacket deal

JACKET DEAL COMBI'S

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

SHOP MEER NIEUWE COLLECTIE

#TUMBLENDRY

Tag je foto met #tumblendry en #tumbletagger

Combideal: Three for me

Deze superfijne combideal wil je niet missen! Dit seizoen lanceert Tumble ‘N Dry zes special edition winterjassen voor jongens en meisjes. Bij aankoop van één deze Tumble ‘N Dry jassen krijg je een luxe Tumble ‘N Dry sjaal en muts t.w.v. € 44,98 cadeau (prijs gebaseerd om de Mid jacket deal). Hoe fijn is dat? Niet meer op zoek naar matching accessoires en direct een écht mooie sjaal en muts in huis. De winterjassen variëren in prijs: van € 69,99 tot € 79,99. Deze combi deal geldt zolang de voorraad strekt. Let the Winter come!

Three for me – Tumble ‘N Dry Lo

Heb jij een kind dat in de maten 68 t/m 98 valt? In de Tumble ‘N Dry Boys Lo collectie vind je winterjas Stuart die in het rood en oker komt. De jas wordt gecombineerd met een donkergroene muts en sjaal die deze jas extra stoer maken. Voor de Girls Lo hebben we een lichtroze puffy jas (Joortje) met stipjesprint. Je krijgt een roze muts en sjaal met pompons cadeau bij deze winterjas voor meisjes.

Three for me – Tumble ‘N Dry Mid

Voor de Girls Mid (maat 92 t/m 140) werd een hippe gele jas (Karina) gelanceerd, die met een colourblocked sjaal en muts wordt afgestyled. Voor de Mid Boys is er de Vendi, een gewatterde jas in donkerblauw en oker. Deze mooie jongensjas wordt gecombineerd met een colourblokked muts en sjaal.