Vacatures

TUMBLE 'N DRY VACATURES

Tumble 'N Dry is van origine een Nederlands  lifestyle merk, gestart met de ambitie om stoere, comfortabele kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-15 jaar.

Kids en moeders die blij worden van ‘stoer met een knipoog’ kunnen hun hart ophalen bij onze collectie, die altijd met veel aandacht voor detail ontworpen wordt. Voor elk leeftijdssegment ontwikkelen we elk seizoen een aansprekende collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en smaak van de kinderen in die leeftijd.

Wij zijn gek op kids én fashion; daarom volgen we de laatste trends op de voet en vertalen deze met een eigenwijze knipoog naar betaalbare, trendy collecties met een goede kwaliteit waar kids zich stoer, trots en happy in voelen.

Sinds onze start in 2007 zijn we behoorlijk gegroeid; vandaag de dag is Tumble ’N Dry verkrijgbaar in meer dan 1000 kinderkledingspeciaalzaken en warenhuizen in Nederland en in 17 Europese landen, in Canada en Australië. Daarnaast hebben we een sterke en snel groeiende (internationale) online business.

Bekijk onze vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures