Customer Service Medewerk(st)er (38 uur p/w) | Tumble 'N Dry

Customer Service medewerk(st)er (38 uur) Tumble ’N Dry HQ

Tumble ’N Dry zoekt een enthousiaste, flexibele en proactieve Customer Service Medewerk(st)er Fulltime (38 uur p/w). Als teamlid van Tumble ’N Dry ben je werkzaam op ons creatieve, gezellige kantoor in Amsterdam (Houthavens).

De functie:

Als Customer Servicemedewerker ben je het persoonlijke aanspreekpunt voor klanten B2C/B2B binnen het proces van orderontvangst tot en met levering, met als doel een perfecte service ervaring te leveren. Door het veelzijdige karakter van de functie is geen dag hetzelfde. Daarom is het van belang dat je uitblinkt in systematisch werken, prioriteiten stellen en beslissingen nemen. Verder ben je een doener, behoud je makkelijk overzicht over veel verschillende taken.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt, telefonisch en per email, voor consumenten, b2c/b2b klanten en verkopers/agenten;
  • Je bent de steun en toeverlaat van je klanten: je helpt bij verzoeken, levert informatie en lost problemen op voor je klanten;
  • Je bent de onmisbare schakel tussen (externe) klanten en de interne processen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces van aanname en afhandeling van (re-) orders en retouren;
  • Je verricht ondersteunende activiteiten binnen en buiten de afdeling.

Profiel:

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, je bent enthousiast, ambitieus en pakt dingen snel op. Je hebt ervaring met het werken in MS Office. Kennis van backofficesystemen als Robin en Shopify en ERP-systeem Navision zijn een pré. Jouw werkinstelling is te typeren als proactief, flexibel, positief kritisch en oplossingsgericht. Buitengewoon goede service verlenen zit in je bloed. Communicatief ben je vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Overige talen (o.a. Duits, Frans, Spaans) zijn een pré. Je bent in staat (administratieve) processen te begrijpen. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen in een dynamische werkomgeving.

 

Over ons | TUMBLE 'N DRY IS EEN HIP, STOER EN BETAALBAAR KINDERKLEDINGMERK.
De kleding is lekker draagbaar en volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste trends. Tumble 'N Dry gelooft in design voor elke dag happinez! Gemaakt met positieve energie, voor alle stoere kids!

 

Tumble ‘N Dry is van oorsprong een Nederlands merk en tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 1000 kinderkledingspeciaalzaken in Nederland, Scandinavië, België, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Australië, Japan, Zwitserland en Rusland. Je komt terecht in een vriendelijk, creatief en gedreven team waarbij je de ruimte en middelen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een informele en sociale sfeer zal je snel intern de weg wijzen.

 

Are you ready to tumble?!
Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een zeer dynamische omgeving? Kan je goed omgaan met stressvolle situaties en weet je invulling te geven aan het begrip ‘outstanding service’? Reageer dan met een korte motivatie en je cv via onderstaande button!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.