STAGE GRAFISCH VORMGEVER/ E-COMMERCE

Modemerk Tumble ‘N Dry is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de e-commerce afdeling. Het betreft een meewerkstage voor minimaal 5 maanden, waarbij je per augustus/september 2020 kunt starten. De stagevergoeding bedraagt € 500,- per maand bij een fulltime stage.

Ben jij een gemotiveerde student die enthousiast is over mode? Kun je niet wachten om veel te leren, hard te werken en jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gedurende de stageperiode word je betrokken bij veel verschillende werkzaamheden waardoor je een uniek kijkje in de keuken van een gevestigd modemerk krijgt.

Werkzaamheden

Als stagiair ondersteun je het grafisch vormgeving team en draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden. Denk aan onder meer: de uitwerking van diverse uitingen voor de website, nieuwsbrieven, fotografie, social media en drukwerk. Kortom, als stagiaire grafisch vormgever lever je een belangrijke bijdrage aan de vormgeving en beeldtaal van Tumble 'N Dry.

Wat zoeken we?
We zoeken een ondernemende en creatieve stagiaire met een duidelijke visie. Je hebt voor het grafisch vormgeven vak gekozen en je bent altijd bezig met wat er om je heen gebeurt op dit vakgebied. Je hebt affiniteit met mode en je hebt nu al ideeën over hoe je Tumble 'N Dry zou kunnen helpen de beeldtaal te versterken. Uiteraard volg je een relevante opleiding en ben je minimaal 4-6 maanden beschikbaar voor deze meewerkstage.

Belangrijkste eigenschappen/ competenties
- hbo-opleiding grafisch vormgeven of soortgelijk;
- initiatiefrijk, zelfstandig, creatief en enthousiast;
- affiniteit met mode;
- communicatief vaardig;
- organisatorisch sterk;
- goede beheersing van de Nederlandse taal/ Engelse taal;
- goede beheersing van de volgende programma’s, Adobe Photoshop, InDesing, Illustrator &  Premiere.

Periode
Per augustus/september 2020 voor een periode van minimaal 5 maanden.

Interesse?
Mail: jobs@tumblendry.com (t.a.v. Charlotte Admiraal) o.v.v. Stage Grafisch vormgever/E-commerce