STAGE BUYING

Tumble ’N Dry is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de afdeling Buying. Het betreft een meewerkstage voor minimaal 4 maanden, waarbij je per augustus/september 2020 kunt starten. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel
Tumble 'N Dry is van origine een Nederlands lifestyle merk, gestart met de ambitie om stoere, comfortabele kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-16 jaar. Kids en moeders die blij worden van ‘stoer met een knipoog’ kunnen hun hart ophalen bij onze collectie, die altijd met veel aandacht voor detail ontworpen wordt. Voor elk leeftijdssegment ontwikkelen we elk seizoen een aansprekende collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en smaak van de kinderen in die leeftijd. Wij zijn gek op kids én fashion; daarom volgen we de laatste trends op de voet en vertalen deze met een eigenwijze knipoog naar betaalbare, trendy collecties met een goede kwaliteit waar kids zich stoer, trots en happy in voelen. Sinds onze start in 2007 zijn we behoorlijk gegroeid; vandaag de dag is Tumble ’N Dry verkrijgbaar in meer dan 700 kinderkledingspeciaalzaken en warenhuizen in Nederland en in 17 Europese landen, in Canada en Australië. Daarnaast hebben we een sterke en snel groeiende (internationale) online business. Tumble ’N Dry is sinds 2012 onderdeel van de Varova Fashion Group, gevestigd in Amsterdam Noord.

Werkzaamheden
Als stagiair ondersteun je de Buyer en draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden. Jouw basiskennis van materiaal en productie komt daarbij goed van pas. Je helpt bijvoorbeeld met het managen van het inkoopproces (opvolgen, opmeten en goedkeuren van samples in samenspraak met de Buyer, managen van leadtimes en afstemming met leveranciers). Ook assisteer je met het verzenden, ontvangen en verwerken van pakketten, het bijhouden van leveringsschema’s en het controleren van facturen. Kortom, als stagiair lever je een belangrijke bijdrage aan het Buying proces van Tumble ’n Dry!

Vereisten
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende stagiair die zijn stage optimaal wil benutten om werkervaring op te doen in een jong en dynamisch team. Daarnaast vind je het leuk om in het hart van een modebedrijf te werken.

Belangrijkste eigenschappen en eisen:
• Je bent bezig met een HBO opleiding richting mode (Amfi, TMO of Saxion)
• zorgvuldig en betrouwbaar;
• flexibel, organisatorisch sterk en stressbestendig;
• communicatief vaardig en tactvol;
• gevoel voor mode/trends;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Periode
Per augustus/september 2020 voor een periode van minimaal 4 maanden.

Interesse?
Mail: jobs@tumblendry.com (t.a.v. Charlotte Admiraal) o.v.v. Stage Buying