Retourneren | Tumble 'N Dry

BEDANKT VOOR HET SHOPPEN BIJ TUMBLE 'N DRY!

Als je niet helemaal tevreden bent over je aankoop op www.tumblendry.com kun je een item binnen 14 dagen retourneren i.c.m. het herroepinsrecht. Retourneren is altijd gratis voor bestellingen binnen Nederland, voor bestellingen buiten Nederland zijn retourkosten voor eigen rekening. Indien de bestelling volledig retour komt worden tevens de verzendkosten vergoed. Retourzendingen die buiten de bedenkperiode van 14 dagen vallen na ontvangst worden helaas niet in behandeling genomen. Heb je jouw bestellingen met Klarna gedaan? Volg dan ook onderstaande retourinstructies. Je ontvangt vervolgens van Klarna een nieuwe betaallink, de oude link hoeft dan niet meer betaald te worden. Wij stellen het op prijs om op de retourbon ook een reden voor retour in te vullen en mee te sturen, dit is niet verplicht.
Mocht je na onderstaande instructies nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar van ma t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur op +31(0)20 555 81 22 of stuur een e-mail naar supportNL@tumblendry.com.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te retourneren (herroepen). Als je de bestelling annuleert, ontvang je alle betalingen terug die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (bij retournering van gehele bestelling). Wij betalen binnen een termijn van 14 dagen, na aanmelding van de retournering op onze website. Wij hebben daarbij wel het recht te wachten op een retourbewijs/dan wel aankomst in het magazijn.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.”

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voor vragen of opmerkingen kunt U het volgende adres gebruiken: supportNL@tumblendry.com

U kunt het modelformulier voor herroeping of een ander duidelijke geformuleerde verklaring electronisch invullen en opsturen via onze website, Retourformulier

Om de retour zo snel mogelijk te verwerken:
• Het liefst de items terugsturen met de originele labels aangehecht in een beschermende verpakking zitten (indien mogelijk de originele verpakking).
Let op dat: 
• De items vallen onder jouw verantwoordelijkheid tot ze ons magazijn hebben bereikt.
• Ruilen is helaas niet mogelijk, stuur je item retour en plaats een nieuwe bestelling.
• Blijkt dat je een item hebt ontvangen in een minder dan perfecte staat, geef dit dan zo snel mogelijk door aan onze klantenservice via supportNL@tumblendry.com.

RETOURNEREN
Let op! Wij verzenden jouw pakket tegenwoordig met PostNL. Dit betekent dat jouw retour ook via een PostNL punt kan worden verzonden. Kijk op http://www.postnl.nl/locatiewijzer voor een PostNL punt bij jou in de buurt. Bewaar altijd goed je verzendbewijs. Geef bij de verzending de volgende gegevens door:

Tumble ‘N Dry
Antwoordnummer 2261
6800 VH Arnhem

 

Voor retourzendingen buiten Nederland graag het volgende adres gebruiken:

Tumble ‘N Dry
Delta 134
6825 MV Arnhem

 

We zouden het fijn vinden als je op de de retourbon ook jouw retourreden aangeeft, dit is niet verplicht:

A Verkeerde maat

B Verkeerde kleur

C Verkeerd artikel geleverd

D Artikel is beschadigd

E Anders

Let op! Wij sturen géén bericht bij ontvangst van je pakket. Je kan door middel van de track en trace code (welke je ontvangt van postNL) zelf je pakketje in de gaten houden. Bij ontvangst van je pakket heeft de retourenafdeling 14 dagen de tijd om jouw retour te verwerken. Zodra je retour verwerkt is word je hierover bericht! Mocht je na 14 dagen nog steeds niets hebben gehoord, laat je het ons dan weten?

We hopen je snel weer te zien op www.tumblendry.com