THREE FOR ME

Acht combi deals voor jouw complete Tumble 'N Dry outfit!

 

THREE FOR ME

Acht combi deals voor jouw complete Tumble 'N Dry outfit!

Yes, dit zijn de acht combi deals van dit seizoen! Maak kennis met Geja, Jurvie, Happy & Nikai. Bij aankoop van één van deze jassen krijg je nu flinke korting op de bijbehorende sjaal en muts!

Alle combi deals zijn er in verschillende kleuren, in de maten 68 t/m 164. Hoe fijn is dat? Onze combi deal geldt zolang de voorraad strekt, kies dus snel jouw favoriet!  

PICK YOUR DEAL!

Meisjes Lo - Maat 68 t/m 98

Geja + Geike + Gemina

Jongens Lo - Maat 68 t/m 98

Jurvie + Jick + Jando

Meisjes Mid - Maat 92 t/m 164

Happy + Hagar/Hadiya + Hailey/Habiba

Jongens Mid - Maat 92 t/m 164

Nikai + Nash + Nigel

 

SHOP FALL/WINTER COLLECTIE

SHOP FALL/WINTER COLLECTIE

#TUMBLENDRY

Tag je foto met #tumblendry en #tumbletagger

Combideal: Three for me

Deze superfijne combideal wil je niet missen! Dit seizoen lanceert Tumble ‘N Dry acht special edition winterjassen voor jongens en meisjes. Bij aankoop van één deze Tumble ‘N Dry jassen krijg je nu flinke korting op de bijbehorende sjaal en muts! Hoe fijn is dat? Niet meer op zoek naar matching accessoires en direct een écht mooie set in huis. De combi deals variëren in prijs: van € 79,99 tot € 99,99. Deze combi deal geldt zolang de voorraad strekt. Let the winter come!

Three for me – Tumble ‘N Dry Lo

Heb jij een kind dat in de maten 68 t/m 98 valt? In de Tumble ‘N Dry Boys Lo collectie vind je winterjas Jurvie die in het bruin en donkerblauw komt. De jas wordt gecombineerd met een blauw/bruine muts en sjaal die deze jas extra stoer maken. Voor de Girls Lo hebben we de gele of donkerblauwe jas Geja. Koop de Geja in combinatie met de witte of roze sjaal en muts, mét pompons!

Three for me – Tumble ‘N Dry Mid

Voor de Girls Mid (maat 92 t/m 164) werd de hippe jas Happy gelanceerd in het geel en donkergrijs. De jas wordt afgestyled met bijpassende muts en sjaal. Voor de Mid Boys is er de Nikai, een gewatteerde jas in het bruin en legergroen. Deze mooie jongens jas wordt gecombineerd met een colourblocked muts en sjaal.