Algemene Voorwaarden | Tumble 'N Dry

ALGEMENE VOORWAARDEN

TOEPASSELIJKHEID

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de webwinkel van Tumble 'N Dry Ecom B.V. en dekken alle verkoop-, leverings- en betalingshandelingen aan onze consumenten via de website www.tumblendry.com. Door een bestelling te plaatsen, ga je uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden.

Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen dan wel aan te vullen, op voorwaarde dat de wijzigingen op onze website gepubliceerd worden. Op de website www.tumblendry.com en deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

OVEREENKOMST & VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt tot stand nadat je van www.tumblendry.com per e-mail een bevestiging van jouw bestelling hebt ontvangen. Het staat Tumble 'N Dry Ecom B.V. vrij om online bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren. De artikelen blijven eigendom van Tumble 'N Dry B.V. tot het volledige factuurbedrag door jou is voldaan.

Wij doen ons best om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat een besteld product bij verzending helaas niet meer op voorraad blijkt te zijn. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons. Het betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.

PRIJZEN & LEVERING
De prijzen die op de site staan vermeld zijn inclusief het wettelijk verplichte BTW-tarief (21%) en exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland zijn €3,95 voor bestellingen onder de €49,-, boven de €49,- worden geen verzendkosten gerekend in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Denemarken. Kosten voor verzendingen buiten deze landen variëren. Voor een volledig overzicht van de kosten en het aantal verzenddagen per land verwijzen wij naar 'verzenden'.

Je kan ons niet houden aan prijsvermeldingen die duidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer- of drukfouten. Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien er sprake is van een aanbieding staat dit uitdrukkelijk op de website vermeld. Een aanbieding geldt altijd zolang de voorraad strekt. Tumble 'N Dry heeft het recht om de prijzen ten alle tijden aan te passen. Met een prijswijziging komen er geen veranderingen voor al geplaatste en betaalde orders. Deze zullen afgehandeld worden voor de afgesproken prijs. 

*Bij aanbiedingen met korting over de gehele collectie worden NOOS (never out of stock) items uitgezonderd van de actie. 

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 24 uur te verzenden na ontvangst van jouw betaling. Mocht het voorkomen dat wij van dit levertermijn afwijken, dan nemen wij binnen 24 uur contact op. De wettelijk vastgestelde termijn bedraagt maximaal 14 dagen na ontvangst van een betaling. Bezorging geschiedt door pakketservice Post NL. Let op: wanneer jouw bestelling naar een niet-EU land wordt verzonden, kunnen er bij ontvangst invoerrechten in rekening worden gebracht.

OVERMACHT
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de overeenkomst indien dit te wijten is aan overmacht. Onder overmacht verstaan wij onvoorziene omstandigheden zoals o.a. brand, bedrijfsstoringen, overheidsbepalingen (bijv. importbeperkingen) en logistieke problemen, waardoor wij niet in staat zijn onze verplichtingen na te komen. Eventuele betalingen worden in dat geval teruggeboekt. Indien deze situatie ons inziens van tijdelijke aard is, hebben wij het recht de uitvoering van de overeenkomst uit te stellen tot deze situatie zich niet meer voordoet en wij alsnog kunnen leveren. Wij zijn in geval van overmacht nooit verplicht om enige schadevergoeding te betalen.

BETALEN
De betaling kan worden gedaan op één van de wijzen zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvang je direct bericht per e-mail met vermelding van het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief verzendkosten en bestelnummer.

De betaling dient altijd volledig te worden voldaan met één van de volgende betalingsmogelijkheden:
• Direct en online door middel van creditcard. Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.
• Direct via i-Deal in Nederland, als je bankiert via internet bij bijv. de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, ING of Postbank. Na het plaatsen van jouw bestelling, kies je voor de betaalmethode i-Deal. Je komt dan in een scherm waarbij je kan kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Betalingen via iDeal worden dezelfde werkdag nog verwerkt. Het totaal te betalen bedrag dient uiterlijk binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bij ons op de rekening te staan.
• Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen via een PayPal account. Als datum van betaling geldt de datum van creditering van het bankrekeningnummer van Tumble ’N Dry B.V.
• Voor Nederlandse gebruikers is het mogelijk achteraf te betalen via Klarna. Wanneer de bestelling is geplaatst wordt de betaling verder afgehandeld met Klarna. Je ontvangt hiervoor een betaallink die binnen 14 dagen betaald moet worden.

Betalen met Klarna Factuur (achteraf betalen) Als je kiest voor het betalen via Klarna Factuur, dan kies je ervoor om pas te betalen na ontvangst van je bestelling. Je betaalt het bedrag binnen 14 dagen na levering.

Voor het betalen met Klarna Factuur hanteren wij bepaalde voorwaarden die hieronder vermeld staan. Als je kiest voor het achteraf betalen, ga je akkoord met de hierbij behorende algemene voorwaarden:

  • Het factuur- en afleveradres moet gelijk zijn, dit mag geen postbus zijn.
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Wanneer je de bestelling hebt ontvangen dan heb je 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.

De factuur zal naar je e-mailadres worden verstuurd. Wanneer Klarna de betaling niet accepteert, word je automatisch teruggestuurd naar de betaalpagina. Klarna behoudt het recht om credit checks te doenJe kan er dan voor kiezen om op een andere manier te betalen.

Is je bestelling geweigerd? Dan kan dit verschillende redenen hebben:

  • De ingevulde gegevens zijn niet correct.
  • Het adres is niet herkend of het is niet het adres waarop je woont.
  • Je hebt nog openstaande facturen. Deze moet je eerst betalen voordat je opnieuw met Klarna kan betalen.
  • De hoogte van het aankoopbedrag is te hoog waardoor het kredietrisico voor Klarna te groot is.
Heb je vragen over je factuur? Of kun je niet op rekening betalen en weet je niet waarom? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna via tel. nr +31 (0)20-8082852 of per mail via klantenservice@klarna.nl (Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431)

RETOURNEREN
Wij doen er alles aan om je via onze website zo volledig mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan jouw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen retour worden gezonden. Deze zichttermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het artikel door jou op het bezorgadres is ontvangen. Alle op de Tumble ’N Dry webshop gekochte artikelen kunnen terug gestuurd worden. Als je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of een andere maat, kun je het betreffende artikel retour sturen en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de webshop. Retourneren binnen Nederland is gratis. Wanneer de volledige bestelling retour komt worden tevens de verzendkosten vergoed.

Klik hier voor de volledige retourinstructie of ga via de navigatie naar retourneren.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te retourneren (herroepen). Als je de bestelling annuleert, ontvang je alle betalingen terug die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (bij retournering van gehele bestelling). Wij betalen binnen een termijn van 14 dagen, na aanmelding van de retournering op onze website. Wij hebben daarbij wel het recht te wachten op een retourbewijs/dan wel aankomst in het magazijn.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.”

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Klik hier voor de volledige retourinstructie of ga via de navigatie naar retourneren.

Voor vragen of opmerkingen kun je het volgende adres gebruiken: supportNL@tumblendry.com

Je kunt het modelformulier voor herroeping of een ander duidelijke geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website.

Helaas kunnen wij geen producten accepteren die je niet hebt gekocht in de webshop www.tumblendry.com. Bewaar het verzendbewijs dat je hier ontvangt dan ook goed.

Voor een snelle verwerking

- De producten mogen geen sporen tonen dat ze gedragen zijn, vlekken hebben, stinken of beschadigd zijn.
- De product(en) moeten het orginele aangehechte label hebben.
- De product(en) het liefst in de orginele verpakking terugsturen, dan wel in een goed beschermende verpakking.

Mocht je een product ontvangen in een minder perfecte status, meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice per mail naar: supportNL@tumblendry.com  Of gebruik ons digitaal retourformulier.

KLACHTEN
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht een artikel desondanks niet aan jouw verwachtingen voldoen, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar supportNL@tumblendry.com. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met jou oplossen.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.

Je dient de kleding met zorg te behandelen en te wassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien je kiest of gekozen hebt voor een afwijkende methode, zal jouw klacht altijd ongegrond worden verklaard. Dit geldt ook indien de kleding gedragen is, jezelf getracht hebt om het gebrek te herstellen en/of de gebruiksinstructies niet goed hebt opgevolgd. Wij zijn nooit verplicht om enige vergoeding te betalen voor schade dan wel vervolgschade die ontstaat door het leveren van een defect artikel.

Retourneren binnen Nederland is gratis.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Tumble 'N Dry gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Deze privacygevoelige informatie wordt niet doorgegeven aan derden, deze wordt enkel en alleen voor bestellingen die jezelf plaatst gebruikt. Indien je geen mailing van ons wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via de nieuwsbrief. Volgens de Wet bescherming Persoonsgegevens bent u te allen tijde gerechtigd uw persoonlijke gegevens te laten wijzigingen of rectificeren. Klik hier om onze uitgebreide privacy beleid te lezen.

VRAGEN EN OPMERKINGEN
Mocht je na het lezen van deze algemene voorwaarden vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op per e-mail supportNL@tumblendry.com. Voorlopig zijn wij nog niet telefonisch bereikbaar 

COLOFON

Tumble 'N Dry Ecom B.V.
Teleportboulevard 128-130
1043 EJ Amsterdam

T: 
E-mail: supportNL@tumblendry.com
Kamer van Koophandel nummer: 76547566

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd of voor andere doeleinden worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Tumble 'N Dry Ecom B.V.